Модель плюс сайз Міла Кузнєцова – володарка рекордних для України натуральних грудей 15-го розміру.

Дівчина часто радує багатотисячну армію шанувальників відвертими знімками в соцмережі Іnstagram, а також влаштовує опитування, які з них красивіші. Також Міла регулярно відвідує тренажерний зал і басейн, щоб підтримувати свої пишні форми в тонусі.

Нещодавно модель плюс сайз розмістила прикольне відео, зроблене на єгипетському курорті Хургада, де вона зараз відпочиває. У кадрі Кузнєцова позує в красивому червоно-зеленому купальнику з коктейлем у руках. У підписі до ролику Міла зазначила, що рутина смертельна.

"Якщо ви думаєте, що пригода небезпечна, спробуйте рутину. Вона смертельна 🤔🙃", - написала модель.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Дуже круте і яскраве відео, супер ❤️", "Вай, як круто вийшло 😍 Прекрасного відпочинку красуня 👏", "Яке сміливе відео ти зробила, мені дуже сподобалося 👏", "Згоріла. Крем забула?" - коментують користувачі соцмережі.

Раніше ми писали про те, що Міла Кузнєцова потрясла 15-м розміром у басейні, всі оніміли: "Найяскравіші емоції".

Нагадаємо, Міла Кузнєцова зробила подарунок чоловікам: "Щасливого".

Як повідомляв портал Знай.uа, Міла Кузнєцова зігріла українців своїм 15-м розміром: "На душі літо".

Також портал Знай.uа писав, що українка з 15-м розміром Міла Кузнєцова дала слушні поради жінкам: "Не буває некрасивих".