Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

знаменитість порадувала шанувальників черговою новинкою, запустивши власне реаліті-шоу "Девочки рулят", участь в якому взяла не тільки сама Настя, але і її найкраща подруга Анна Андрійчук, а також мама Лідія Петрівна.

Для зйомок проекту красуні вирушили в улюблений куточок Каменських - Тулум, Мексика, а 13 квітня на каналі зірки в YouTube з'явився другий випуск проекту.

У другій серії реаліті дівчата орендували автомобіль, вирушили за покупками, обговорили правильне харчування з дієтологом і навіть видали рецепт різотто з морепродуктами. В кінці ролика на Настю чекав романтичний сюрприз від чоловіка, продюсера і репера Потапа, який залишився в Києві - на віллу завітали музиканти маріачі, влаштувавши невеликий концерт для щасливих красунь.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Я з нетерпінням чекала 2 серію реаліті "Девочки рулят". А ви?

Що ж, нова серія вже на моєму каналі! 🙌🏻

Цей день виявився таким насиченим, що його вистачило б на маленьке життя!
Ми встигли заблукати ,знайтися і повоювати за їжу (як думаєте, хто переміг?)

Я була в шоці від музичного сюрпризу - якщо щось і може мене зачепити за душу, в якому б стані я не була, то це - музика і його сюрпризи ❤️!

Аня навчила нас готувати просто божественне різотто. Хоча цілий день вона на мене дулася через телефон..."

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.