Відома українська актриса Ольга Сумська порадувала шанувальників в Instagram новими фото і відео.

Нещодавно знаменитість поділилася з численними шанувальниками радісною новиною - виявляється, вона стала учасницею нового шоу на телеканалі "1+1" "Ліпсінк батл" - 36 зірок українського шоу-бізнесу будуть підкорювати українців своїми пародіями.

Так, 54-річна артистка гаряче станцювала на сцені під хіт "On the floor", примірявши образ легендарної секс-символки, 51-річної Дженніфер Лопес. Красуня з'явилася на сцені в напівпрозорому облягаючому міні, суцільно всипаним срібною бахромою і стразами, спокусливо рухаючись на пілоні і навіть потрусивши сідницями в кінці виступу.

Зірка вирішила ще й показати, як проходили нелегкі репетиції з підтанцьовкою, заучуючи рухи в залі. Ольга позувала в облягаючий лосинах чорного кольору і лонгсліві, блиснувши стрункою фігурою.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Репетиція @lipsyncbattle_ua 💥 💃

З неопублікованого..."

Фолловери залишилися в захваті: "Олечка ти розумничка! ❤️❤️❤️❤️", "Ого! Ви прям🔥 🔥 🔥", " красуня❤️", " Олечка, ви розумничка 🔥 вашим талантам немає меж👏 👏 👏❤️", " супер!❤❤❤❤❤👍👍👍👏👏👏", "Агонь🔥🔥🔥🔥🔥👏👏👏👏👏👏👏💯".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.