Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість представила численним шанувальникам довгоочікувану новинку - альбом "Красиво", а також кліп на пісню "Хороший парень", який Тіна презентувала в п'ятницю 9 квітня.

Зірка зіграла відразу двох персонажів - хлопця в спортивному костюмі-оверсайз і яскравій балаклаві, танцюючи хіп-хоп, а також тендітної дівчини в спокусливому облягаючому вбранні.

Красуня навіть нібито цілувалася сама з собою, показавши бекстейдж ролика. Примітно, що незважаючи на досить складну хореографію Кароль самостійно виконала танець, демонструючи уривки його репетицій. При цьому в кінці відео виконавиця зняла балаклаву, блиснувши не тільки посмішкою, але і стрункою фігурою в широких джинсах і взутті на підборах.

"Безстрашність все більше вабить мене.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Мій порив небезпечний - в цьому secret paradise."

Фолловери почали коментувати, не пройшов повз і син культового 91-річного хореографа Григорія Чапкіса, Грег, який проживає з сім'єю в США:"🙌 🔥", "бозе мій яка принадність😍❤️ лялечка❤️", "який же хороший хлопець)💥 💣 💔", "талановита, працьовита дівчинка 🤍".

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату