Президент США Джозеф р. Байден-молодший провів ділову розмову з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним.

Детальніше про це пише прес-служба Білого дому.

Повідомляється, що у вівторок, 13 квітня, Байден поговорив з Путіним про регіональні та глобальні проблеми, в тому числі намір США і Росії продовжити діалог про стратегічну стабільність з ряду питань контролю над озброєннями і виникаючих проблем безпеки.

Джо Байден заявив, що Сполучені Штати Америки будуть діяти рішуче щодо захисту своїх інтересів у відповідь на дії Російської Федерації. Зокрема, йшлося про кібернетичні вторгнення та втручання у вибори президента.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Президент Байден підкреслив непохитну прихильність США суверенітету і територіальної цілісності України. Президент висловив нашу стурбованість з приводу раптового нарощування російської військової потужності в окупованому Криму і на кордонах України і закликав Росію знизити напруженість", - зазначено в повідомленні.

Президент США підтвердив свою мету в побудові стабільних відносин з Росією відповідно до національних інтересів і запропонував Володимиру Путіну провести зустріч на вищому рівні для обговорення всього спектру проблем.

Нагадаємо, що Зеленський поговорив з Байденом і пообіцяв "чорну п'ятницю" українцям: введуть санкції.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Білому домі детально розповіли, про що Джо Байден говорив з Володимиром Зеленським.

Також Знай.uа писав, що соцмережі насміхаються над Джо Байденом після гучного падіння.