З міста Рівне прийшли цікаві автомобільні новини. Тут на продаж виставлено саморобний автомобіль. Ціна низька, але зовнішній вигляд авто страхітливий. По-перше, бентежить обрізок легкового кузова. З-під половинок видно пороги-відбійники від позашляховика. Все найцікавіше читайте нижче.

Про це стало відомо завдяки публікації порталу "Твоя машина".

Автомонстр з Рівного, фото: mashyna
Автомонстр з Рівного, фото: mashyna

Щодо коліс і шин сказати щось складно - навіть експерти не можуть їх класифікувати. При цьому у машини є свій техпаспорт, де транспортний засіб позначено як 1.0-тонний польський пікап на базі легкового трьохдверного "Полонеза".

Коли гниючий метал доживав останні миті, власник від'єднав кабіну пікапа і пересадив її на шасі позашляховика Nissan Patrol. Тому фактично машина залишилася "Полонезом", згідно VIN-коду на передній частині кузова.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Автомонстр з Рівного, фото: mashyna
Автомонстр з Рівного, фото: mashyna

Зберіг первісний вигляд тільки задній міст - він жорсткий, нерозрізний і підвішений на ресорах. Машина володіє приводом 4х4 і зниженим рядом. Салон при нестандартному зовнішньому вигляді виглядає адекватно.

Найпривабливішим в цьому транспортному засобі є ціна. Купити автомобіль можна менше, ніж за тисячу доларів. Потенційний власник отримає справжній універсал, який може стати в нагоді в господарстві.

Раніше повідомляли, на Прикарпатті помітили Porsche за 4 мільйони: 400 коней під капотом.

Як повідомляв Знай.uа, елітний Rolls-Royce і Rolex: 22-річний українець вразив багатством навіть Дубай.

Знай.uа писав, у Києві помітили "золотий" Hennessey Venom 1000 Twin Turbo: мрія всіх чоловіків.