Стало відомо про смерть відомого російського і радянського телеведучого Олега Марусєва.

Про скорботну новину написав актор Станіслав Садальський на своїй сторінці в Instagram.

Олег Марусєв був дуже відомий в Радянській Союзі і Російської Федерації завдяки активно діяльності на телебаченні і театрі. Однак, на 77 - му році життя він помер з невідомих причин. Як написав його колега Станіслав Садальський, новина буквально увергла його в шок.

"Пішов Олег... Мені дзвонить Валерія Гущина з гільдії акторів кіно і ридає... повідомляє скорботну річ, я в заціпенінні. Людина впадає в ступор, коли його просять сказати хоча б пару слів, нічого не лізе в голову", - прокоментував несподівану звістку Садальський.

Актор також вшанував пам'ять телеведучого віршем Валерія Брюсова.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Відомо, що Оле Марусєв по освіти був режисером і театрознавцем, а після університету пішов працювати на телебаченні. Під його керівництвом на екрані з'явилися такі програми як "Концерт після концерту", "З піснею по життю" та інші. Після 35 років роботи на телебаченні він повернувся в театр.

За свою кар'єру Марусєв удостоївся кількох серйозних звань. У 1993 році він став Заслуженим артистом РФ, а в 2005 році йому вручили медаль ордена "За заслуги перед Вітчизною" II ступеня. Через п'ять років телеведучий отримав Орден Дружби.

Нагадаємо, що телезірка померла після щеплення від коронавірусу.

Як повідомляв портал Знай.иа, Вакарчук повідомив про велику втрату-зупинилося серце легенди: "творив сучасну Україну...".

Також Знай.иа писав, що зупинилося серце легендарного телеведучого Ларрі Кінга.