Під Дніпром у Кам'янському поліцейські врятували новонароджене немовля, якого залишили в кущах у поліетиленовому пакеті неподалік залізниці.
Про це повідомили в пресслужбі МВС України.
Як стало відомо, в поліцію звернулася жінка 13 квітня, близько 8-ї вечора і повідомила, що під час прогулянки її собака виявила в кущах немовля. Про свою знахідку громадянка сповістила поліцейських.
На місце події негайно виїхали поліцейські Кирило Павлюк та Євген Щукін. За його словами, правоохоронці побачили на землі поліетиленовий пакет, в якому в брудних пелюшках знаходилося немовля.
"Зволікати не можна було, але невідомо скільки дитина пролежала на холодній землі і невідомий був і стан його здоров'я. Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Кам'янського РУП Кирило та Євген прийняли рішення негайно доставити немовля до пологового будинку", - повідомили в поліції.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Медики оглянули дитину і повідомили, що це хлопчик і приблизний його вік всього кілька годин. Дитину виявили з переохолодженням тіла, але живим. Зараз йому надають необхідну медичну допомогу. Стан хлопчика оцінюють, як стабільний.
Правоохоронці проводять всі необхідні заходи, щоб встановити свідків події та знайти матір дитини.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Прикарпатті жінка виявила немовля на порозі-мати-Зозуля була ближче, ніж думали

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Харковом горе-мати викинула немовля в покинутий туалет-вдома чекають четверо дітей

Також «Знай.иа " писав, що Під пологовий будинок у Києві підкинули немовля із запискою- " подарувала колі шанс"

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще