Відома співачка, заслужена артистка України, а також громадський діяч Анастасія Приходько нещодавно втретє стала мамою.

Днями артистка вразила українську публіку несподіваною новиною-виявляється, зірка стала мамою втретє. Про це вона розповіла на своєму акаунті в Instagram.

Приходько зізналася, що до останнього приховувала свою вагітність - адже це "занадто особисте". Хоча співачка і зазначила, що як публічна людина давно могла пробігтися по всіх телеканалах з "чудовою новиною" і "хайпанути", але не захотіла цього робити.

А зараз Анастасія виставила ще одне фото під час вагітності, де розповіла, що вона любить бути різною і головне, хоче і може собі це дозволити не соромлячись своїх самовиражень.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок
Показати ще

"Минуле вагітне фото викликало резонанс🔥 хтось вітав, хтось обурювався, хтось взагалі не зрозумів🙄 я люблю бути різною і головне, хочу і можу собі це дозволити, не соромлячись своїх самовиражень.

Ось тут я дуже мила і теж собі подобаюся. У мені живе Нове життя, моє серце б'ється в такт з малюсіньким сердечком малюка. Ну, хіба це не чудово?",- написала співачка в пості.

"Вам вагітність до лиця, дуже красива!", "Я люблю бути різною і головне, хочу і можу собі це дозволити, не соромлячись своїх самовиражень" Супер 🙌 таке собі може дозволити щаслива жінка!", "Красива, ніжна, турботлива мама❤️", "це щастя❤️здоров'я малюкові і Вам", " це найпрекрасніші моменти і самі незабутні☺❤️", " від Вірні слова, прям погоджуюся на всі 100% плювати на громадську думку! Потрібно завжди залишатися собою, і ні під кого не підлаштовуватися! Все одно всім не догодиш😁 💣", "прекрасно! 😍Не слухай нікого 🙌ти дуже красива", - коментували шанувальники.

Варто відзначити, що Анастасія виховує ще двох дітей - дочку Нанну і сина Гордія.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Анастасія Приходько розповіла про знущання над нею продюсера Йосипа Пригожина: "боюся"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Анастасія Приходько викликала поліцію через старшу дочку, вся справа в поні

Також «Знай.иа " писав, що Приходько сказала, що думає про концерти Моргенштерна в Україні: "всіх "виродків" він чекає в Києві"