В Україні, 16 квітня 2021 року, За словами відомого синоптика Наталії Діденко, продовжиться холодна погода і мокрий сніг, зокрема, на заході України. Про це вона повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

За словами метеоролога, Максимальна температура повітря буде перебувати на рівні + 9℃ ...+ 13℃, а ось протягом вихідних (суботи та неділі) вона підніметься на кілька градусів і позбавить велику територію нашої країни від опадів у вигляді дрібного дощу. Вночі ж ніякі мінуси українців вже не потривожать, по всій державі триматиметься температура від + 2℃ до +7℃ в темний час доби.

Недружні атмосферні кроки завтра можуть досягти Житомирської, Вінницької та західних районів Черкаської області. Сніг на решті території України городян не потривожить. Однак будуть дощі, тому не слід забувати про парасольки. У західній частині країни температура буде трохи нижче, ніж в інших регіонах — + 2℃ ...+ 9℃ градусів.

Температура повітря в Києві буде близько +10℃ ...+ 12℃ вдень, вночі + 5℃ ...+7℃. Вітер буде північним (7-12 метрів в секунду). У суботу очікується + 11℃ ...+ 13℃ вдень, вночі + 4℃ ...+ 6℃, а в неділю така ж, як і в перший вихідний день на цьому тижні. Наталка Діденко жартома пропонує відкласти шорти і джинси з дірками.

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв Знай.ua, мороз взяв у полон Ніагарський водоспад, такого люди не бачили майже 200 років: доторкнися до історії.

Також Знай.ua писав, прогноз погоди на 2021: українців чекає літо в травні і зима на контрасті.