Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

А нещодавно на фан-акаунті Кароль і молдавського виконавця Дана Балана, з яким знаменитості не перший рік приписують роман, з'явилося зворушливе відео - збірка теплих моментів Тіни з її 12-річним сином Венею Огіром.

Так, шанувальники артистки відшукали уривки, де зіркова мама і Веніамін разом їдуть в автомобілі, відвідують червоні доріжки, дають інтерв'ю, катаються на велосипедах по Трухановому острову, читають книги, готуються до Великодня і просто ніжно обіймають один одного.

Варто відзначити, що вже кілька років хлопчик живе і вчиться у Великобританії, а сама зіркова мама намагається якомога частіше навідуватися до Веніаміну в гості, проводити разом вільний час. Також красуня не раз відзначала, як сильно хлопець схожий на свого батька, який трагічно загинув в 2013 році.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Ти станеш дорослим, але пам'ятай:

Я поряд навічно. У серці шукай❤️"

Фолловери не пройшли повз: "До сліз😍 😢❤️", "Я залипла на 20 хвилин😂 дуже круто❤️", "чудова мама .... і по життю сильна людина☺️","синочок копія матуся, нехай росте здоровеньким і щасливим".