Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість представила численним шанувальникам довгоочікувану новинку - 9 квітня Тіна презентувала кліп на пісню "Хороший парень", однак і на цьому сюрпризи не закінчилися.

Так, артистка запустила челендж в популярній соціальній мережі TikTok, для якого знадобиться завантажити на смартфон додаток Tina Karol в App Store і Google Play, після чого танцювати разом з віртуальною Кароль або "розміщувати" зірку в облягаючому вбранні, використовуючи креативні локації.

Красуня вже встигла "побувати" в громадському транспорті, на лекції, пляжі, "в гостях" у численних шанувальників, проте однією з переможниць челенджу стала юна блогерка, яка вирішила станцювати з виконавицею, примірявши схожий комбінезон і синхронно рухаючись під свіжий хіт. При цьому сама дівчина дуже нагадувала Тіну зовні - струнка фігура, світле волосся, блакитні очі. Переможницю співачка привітала особисто.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"Наш перший переможець challenge з доповненою реальністю #тінахорошийпарень: @sonya2si :)

Вітаю і чекаю на тебе в прямому ефірі сьогодні, о 19:00."