Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила зворушливе спільне фото з чоловіком Владом Топаловим, відправившись з коханим в Пітер. Так, зіркова парочка позувала на пероні біля поїзда, примірявши схожі вбрання в бежевій кольоровій гамі, ніжно обіймаючи один одного і цілуючись на камеру.

При цьому артистка процитувала рядки з пісні Алли Пугачової "Любовь, похожая на сон", таким чином креативно привітавши Примадонну з днем народження - 15 квітня співачці виповнилося 72 роки. Також Регіна не упустила можливості нагадати Топалову про свої трепетні почуття.

"Любовь, похожая на соооонннн,
Счастливым сделала мой доооом !!!!!
Но вопреки законам сна
Пускай не кончится она!

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Люблю, @vladtopalovofficial ❤️

Алла Борисівна @alla_orfey, з днем народження і дякую за музику 🎵)😍"

Фолловери засипали сім'ю компліментами: "Регіна, дуже стильно😍 дякую Вам💔", " такі класні, приємно дивитися на позитивних людей ❤️", " які ж ви щасливі! ❤ ️ ❤️❤ ️ ❤ ️ Обожнюю вас!", "Які милі😍 😍 😍", " красиві❤️❤️❤️".