Український співак і автор пісень Віталій Козловський дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram.

Нещодавно знаменитість записав ролик для популярної серед зірок шоу-бізнесу соціальної мережі TikTok, де за Віталієм вже стежать понад 1500 осіб. Так, артист виставив відео, де вирішив злегка змінити свій образ, "позбавившись" одного переднього зуба, який замазав чорним кольором.

Козловський спочатку бив долонею по фронтальній камері смартфона, після чого посміхнувся, щоб продемонструвати перевтілення. При цьому на зірці був світлий светр з різнобарвним геометричним принтом, а позаду виднілася світла стіна і рейли для одягу. Сам же виконавець пожартував, що просто переїв солодке.

"Коли переїв солодке 🍬"

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Фолловери почали коментувати публікацію: "😂Віталій😂😂😂😂😂😂😂😂", "😂❤️ ось це контент! 🙌 ", "Дохлопався"," майже Шура😂 😂 😂 😂", " Ах, багато солодкого шкідливо для фігури... 😂 😂 😂 😂 ", "Віталчик😂😂😂", "😂😂😂😂😂😂мчимо на допомогу🚀", " Шура в юні роки!!! Не можна їсти стільки солодкого. 👏👏👏👏👏", "Гоп...і Шура😮".