Відомий український продюсер і композитор, який зараз проживає в Російській Федерації, Костянтин Меладзе розповів про прем'єру нової пісні групи "ВІА Гра", у якій він є і генеральним, і музичним продюсером.

Відповідна інформація з'явилася на його сторінці в Instagram.

Так, новий хіт від тріо має назву "Джерельна вода". Трек доступний на більшості музичних майданчиків.

"ПРЕМ'ЄРА!

ВІА ГРА @viagra_official - " Джерельна вода"

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Музика і слова: Костянтин Меладзе

Повний трек за посиланням в сторіс і шапці профілю",- написано в пості.

"Пісня класна 😉 🔥вокал у дівчаток просто космос"," найкращий композитор", " Віагра як то стихла на мій погляд звичайно.. Раніше ух які дівчатка були..", "Занадто багато Уляни, Віагра стала, якийсь тьмяною і нудною з її приходом, немає того вогню, іскор які були з минулими складу і, хоча пісні Меладзе це космос, заворожують, але ця група не схожа тепер на Віагру, занадто сумна", "Дякую за гарну пісню у виконанні прекрасних дівчат😍 Кожне ваше творіння унікально і відчувається ваш особливий почерк) Від прослуховування йдуть муражки", "Пісня шикарна, сенс, краса, голоси все в ній є і яка різниця хто де стоїть і кого в центрі ставлять. У кожної дівчини по своєму є все - це всього лише справа смаку і сприйняття🙌", " Таке відчуття що знову склад змінився?",- писали в коментарях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Меладзе влаштував Брежнєвої неймовірний сюрприз до 39-річчя: "приклад для наслідування"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Валерій Меладзе натякнув на поповнення в родині: "на одного талановитого чоловічка більше"

Також «Знай.иа " писав, що 57-річний Костянтин Меладзе проміняв Віру Брежнєву на юну красуню: "дівчинка сонечко"