16 квітня 2021 року на телеканалі "СТБ" стартував сьомий епізод всіма улюбленого українського проекту "Холостяк-11" з Харківським бізнесменом Михайлом Заливако, який шукає свою любов.

На проекті залишилося всього сім учасниць: Юлія Бельченко, Анна Богдан, Джессіка Чеги, Тетяна Шевцова, Дарина Ставнича, Розалі Номбре і Юлія Карнаух. Зараз вони продовжують впізнавати себе більше в Єгипті. І перше побачення за кордоном Михайло вирішив влаштувати разом з Розалі. Їм потрібно було вибрати з переліку предметів, кожен з яких коштував певну кількість часу, найнеобхідніші.

"Холостяк", скріншот: СТБ
"Холостяк", скріншот: СТБ

Наприклад, вода забирала 3 години з 12, відведених на їх проведення часу.

"Романтичне побачення Розалі і Міші завершилося😍 пишіть свої враження в коментарях👇", - йдеться в публікації, пов'язаної з поцілунком між Михайлом і Розалі в кінці побачення.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

"Холостяк", скріншот: СТБ
"Холостяк", скріншот: СТБ

"Як на мене, вони більше підходять один одному як друзі🤩 🤩 🤩", "Поцілунок був як вимушений...", "Якесь Опудало ця Розалі😂 😂", "Думаю сьогодні Юля піде", "Дуже класне побачення ! Тільки хвилин п'ять тому, коли дівчатка сиділи і розповідали про поцілунки, я подумала, що я ні за кого вже не вболіваю ! Кожна по своєму бісить 😂 але подивившись побачення з Розалі, я тепер за неї !!! Вона класна дівчинка ❤️", - написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram ("Холостяк")
Коментарі, скріншот: Instagram ("Холостяк")

Нагадаємо, Андрій Богдан проплатив "Холостяка"? Анна відповіла на питання про свого чоловіка

Як повідомляв "Знай.ua", ведучий "Холостяка" Григорій Решетник поділився важливою подією для Родини: "Сюрприз"

Знай.ua писав, Таня "робокоп": найскромніша учасниця "Холостяка" розповіла про поцілунок з Заливако