Відома зіркова тренерка і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість поділилася дуже важливим для українок постом, в якому розповіла, як правильно харчуватися перед тренуваннями. Так, зірка видала, що їсти потрібно за 1-2 години до початку вправ, причому їжа не повинна бути жирною або важкою, порція не повинна бути маленькою.

В ідеалі варто вживати овочі, складні вуглеводи і білок. Аніта пояснила, що для достатньої енергії на тренуванні організму потрібно поліпшити кровопостачання м'язів, а тому той "забирає" кров у травної системи, звужуючи судини органів травлення.

"Добрий ранок �💋💋�

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Корисна інформація для вас 👌 🏻

Для того, щоб виконувати вправи на тренуванні, організму потрібно поліпшити кровопостачання м'язів. Ну як би реально кров до них приливає. Якщо кудись приливає, то звідкись відливає😜

Організм забирає кров з травної системи 🤨

Організм звужує судини органів травлення. Після цього потік крові в шлунково-кишковому тракті зменшується на 25-75% в залежності від складності тренування.

Тому їмо за 1-2 години до тренування не жирну і не важку їжу.

А нормальну;) овочі, складні вуглеводи (каша, макарони, хліб...) + білок.

Не змушуйте під час навантаження організм витрачати сили не на те, що треба в даний момент ;)"

Нагадаємо, раніше Аніта Луценко в сміливій сукні показала, як ефектно відсвяткувала 36-річчя.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Аніта Луценко зізналася, що ефективніше - велотренажер vs бігова доріжка.

Також "Знай.ua" писав, що Руслана підкорила силу стихій на висоті 120 метрів, дивовижне відео.