65-річна російська артистка Лариса Доліна вирішила стати мотивацією для жінок і опублікувала своє фото без ретуші. При цьому співачка За останній час кардинально змінила свою зовнішність.

Артистка багато працювала над собою і схудла на 21 кг.крім того, шанувальники переконані, що вона вдалася до допомоги косметолога і пластичного хірурга, щоб прибрати вікові зміни шкіри і зморшки.

"жодного грама фотошопу, просто дуже хороший світло і скинуті 21 кг. викладаю це фото тільки для того, щоб вселити надію в Вас, милі жінки, що будь-яка з вас може добре виглядати, тільки потрібно докласти трохи зусиль! Удачі вам! #ларисадоліна", - пише Долина.

Віддані шанувальники із захопленням поставилися до такої зміни зовнішності співачки. Однак знайшлися і скептики, які вирішили, що пластика і ретуш на фото все-таки присутній.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"дуже красиво але майстерний макіяж від професіонала теж дуже важливо та й без косметологічних філерів не обійшлося напевно тому що коли худнеш шкіра в цьому віці обвисає", "ви шикарні🔥 🔥 🔥", " да ладно не виправдовуйся.Бачили ми тебе красуню без макіяжу.Декольте можна було подрехтувати", "Долина знахабніла", " да ладно???? На кого це розмотано ???? Ваші підписники не ідіоти . Смітити .", "Талантище, обожнюю,шикарна жінка🔥❤️👏 😍", " нахабна брехня # ларисадолина десь сьорбнула еліксир безсмертя. В її віці всі жінки розвалюхи, а тут секс - символ і мрія пубертатного періоду.", "Спасибі за мотивацію👏", " Я в шоці! Лариса ОЛЕКСАНДРІВНА, ви неймовірна. Ви дуже красива . Завжди були чарівною 🔥", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, на шоу Галкіна Ларису Доліну образила юна зірка TikTok.

Як повідомляв "Знай.uа", фото 65-річною долиною без фільтрів рознесли в пух і прах.

Також "Знай.uа" писав, що Бузова перетворилася на Долину і спокусила відомого екстрасенса.