Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість порадувала шанувальників черговою новинкою, запустивши власне реаліті-шоу "Девочки рулят", участь в якому взяла не тільки сама Настя, але і її найкраща подруга Анна Андрійчук, а також мама Лідія Петрівна.

Для зйомок проекту красуні вирушили в улюблений куточок Каменських - Тулум, Мексика, а 20 квітня на каналі зірки в YouTube з'явився четвертий випуск проекту.

А ось чоловік артистки, репер і продюсер Потап, залишився в Києві, проте не приховує як сильно сумує за рідними дівчатками - і Настею, і тещею Лідією Петрівною. На своєму акаунті в Instagram Олексій зізнався, що сумує за борщем мами, називаючи Лідію мудрою, доброю і дуже красивою.

До слова, Потап не раз відзначав, як сильно дорожить великою і дружною сім'єю, а після смерті Настиного тата в січні-місяці 2021 року шоумен розповів, як підтримує і кохану дружину, і її маму.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

"Обожнюю їхні пригоди, навіть коли вони конфліктують я знаю,що з ними поруч @lida.kamenskux, а я обожнюю її, мудра, добра і красива моя теща..... ,

Єдине Лідочка сумую за твоїм борщем, ну а @kamenskux і @annchuk це взагалі тріскачки 24/7, головне що вони дуже веселі і справжні в новому реаліті #девочкірулят 4-а серія вже в мережі!!!

New Episode of NKs Adventures!!!!"