Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість представила численним шанувальникам довгоочікувану новинку - 9 квітня Тіна презентувала кліп на пісню "Хороший парень", а також запустила челендж в популярній соціальній мережі TikTok, для якого її фанатам навіть запропонували встановити спеціальний додаток для смартфона.

Завдяки додатку артистка стала героїнею доповненої реальності, танцюючи в облягаючому вбранні білого кольору. Так, зірка вирішила показати, яку копітку роботу виконала разом зі своєю командою, адже на розробку проекту пішло близько 1,5 місяці.

"Додаток розроблявся на Unity з використанням технологій ARKit/ARCore-інструментом доповненої реальності.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Ускладнювало завдання те, що в додатку повинно було бути кілька відео (з ефектами і без), фільтрів, і їх все можна перемикати, при цьому вони повинні бути повністю синхронізованими з музикою при паралельному відеозапису екрану.

Було проведено багато тестів, перепробовані різні формати і способи відтворення відео.

Тіна виглядає реалістичною, що створює максимальний ефект занурення. Іншим важливим, але більш творчим завданням, було створення ефектів. Вже відразу після зйомки ми зрозуміли, що потрібно міняти напрямок у бік більш цифрових, глітч ефектів.

Фішкою став різнокольоровий "танцюючий" костюм - в додатку він пульсує і переливається в ритм пісні.

Проект був зроблений за 1,5 місяці, хоча перші тести проводилися ще в січні - ми довго підшукували відповідну технологію запису відео.

Це тільки початок AR-історії Тіни :)"

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату