Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на офіційному фан-акаунті знаменитості з'явилося кумедне відео, зроблене під час закулісся суперфіналу шоу "Ліпсінк батл", яке Тіна вела разом з репером і продюсером Потапом. Так, артиска дала коротеньке інтерв'ю юному синові телеведучого Слави Дьоміна, Владу, відповідаючи навіть на каверзні питання.

Хлопець поцікавився у зірки, яка оцінка з математики була у тієї в випускному табелі, хто такий Кріпер, скільки туалетів у неї вдома, проте від останнього питання зніяковіла: Влад запропонував Кароль назвати три чоловічих імені на букву "Д". Вся справа в тому, що красуні не перший рік приписують роман з харизматичним молдавським виконавцем Даном Баланом.

" - Яка оцінка була у випускному табелі з математики?

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

- Я не пам'ятаю... 4!

- Окуляри або лінзи?

- Ні те, ні інше

- Хто такий Кріпер?

- Це... З "Майнкрафта"!

- Скільки туалетів у тебе вдома?

- Три

- Назви три чоловічих імені з 3-х букв на літеру "Д"

- Дон, Ден...

- Я можу дати підказку... Джон!

- А, Джон, так... (сміється)"