Як відомо, в Україні є популярне сімейне шоу "Хата на Тата". Воно показує, як батько, глава сімейства здатен впоратися з сімейним побутом, поки мами їдуть на відпочинок.

На акаунті проекту в соціальній мережі Facebook досить часто публікують кадри звідти, нарізки з випусків.

Цього разу вони показали, як герой проекту, який залишився без жіночої допомоги на тиждень, здатний приготувати поїсти і собі і дітям.

На плиті стояла розпечена сковорідка, на яку чоловік розбив яйця. Раптом, вона почала стріляти, і батько сімейства цього абсолютно не очікував: "Як воно почало стріляти, як воно почало все це летіти. Я підійти не можу - в обличчя стріляє" - розповідає чоловік.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

На стінах також залишилися плями, і поки посмажиш відбивні, то можна позбутися очей, заявив чоловік.

На акаунті проекту "Хата на тата", що виходить на СТБ, вирішили трохи пожартувати над героєм, і підписали цей ролик наступним чином: "Це він ще пельмені в окріп не закидав".

Нагадаємо, що суть даного проекту в тому, щоб навчити чоловіків цінувати жіночу працю, приділяти їм більше уваги, і займатися домашніми справами теж.

Це українське реаліті-шоу, яке виходить на телеканалі СТБ починаючи з 2012 року. За 9 років його встигли придбати телекомпанії різних країн в Європі, включаючи Францію, Литву, Естонію і так далі.

У 2015 році проект став найкращим «новим українським форматом» за версією телевізійної премії «Телетріумф».

Нагадаємо, раніше Народним депутатам дозволять голосувати не встаючи з ліжка: "ми ж говоримо про майбутнє"

Як повідомляє портал "Знай.ua" Українці отримали нові послуги з ФОП на порталі Дія: всього 10-15 хвилин на заяву

Також "Знай.ua" писав, що Зареєструвати дитину, не відходячи від ліжечка: молодим батькам спростили життя з "єМалятко"