Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом.

Нещодавно знаменитість створила ролик спеціально для популярної серед зірок шоу-бізнесу соціальної мережі TikTok, де красуні вже вдалося зібрати армію шанувальників з майже 3 мільйонів фоловерів.

Так, артистка виставила досить провокаційне відео, позуючи в їх з чоловіком Володимиром Дантесом заміському будинку, примірявши яскраво-червоні широкі штани і коротке поло з довгим рукавом, доповнивши образ нюдовим макіяжем, а також зачіскою з зібраним наверх волоссям.

Зірка почала не просто танцювати під ритмічну музику, а й буквально продемонструвала кілька способів креативно показати середній палець, не стримуючи посмішку.

@nadyadorofeeva

Такой день

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще
♬ Deceptacon - LE TIGRE & Various Artists

Варто відзначити, що думки шанувальників з приводу несподіваного відео Наді кардинально розділилися. Одні залишилися в захваті і сприйняли пост з гумором, інші ж обурювалися через непристойні жести. Вся справа в тому, що велику частину аудиторії виконавиці складають діти і підлітки, які обожнюють стиль Дорофєєвої і активно стежать за кожною її публікацією.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.