Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Знаменитості довгий час приписують роман з харизматичним молдавським виконавцем Даном Баланом, проте про його правдивість залишається лише гадати. Втім, в Instagram існує безліч фан-акаунтів артистів, в тому числі присвячених їх стосункам.

Так, на фан-акаунті dantina_space_love з'явилося зворушливе сімейне фото Тіни і Дана, створене за допомогою фотошопу. До спільної фотографії Кароль з її племінницею Вестою (донькою брата Станіслава) і мамою Світланою креативні шанувальники "додали" сина співачки Веніаміна, Дана Балана, маму Балана Людмилу і племінників виконавця.

Фолловери не пройшли повз, взявшись оцінювати публікацію, але їх думки розділилися: "Вся сімейка в зборі🔥", "❤️❤️❤️ клас молодці справжня сім'я", " Вам нема чого робити?!))) фотки фотошопити😢", " чим далі, тим гірше і гірше. Капець.", "Нереально просто..🥺🙈❤️", "Дивовижні �😍�❤️❤️".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату