Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість і його красуня-дружина Вікторія взяли участь в шоу імпровізацій "Improv Live", де розповіли детальну історію свого романтичного знайомства. Так, артист видав, що у них з коханою досить велика різниця у віці - цілих 8 років.

Коли подружжя вперше зустрілися, Вікторії було 14 років, вона працювала в хореографічній студії своєї мами і виступала у тата Юрія на дні народженні. Мама Ткача вже тоді запропонувала чоловікові придивитися до красуні, проте перше їх побачення відбулося тільки через 5 років - тоді Юрій запросив Вікторію на турбазу. З собою на побачення дівчина завжди кликала ще й подругу Саху, яка зараз є кумою зіркової сім'ї.

"Історія знайомства з @yuriy_tkach ❤️

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Так ідеально розповісти історію нашого знайомства, могли тільки вони @vovashumko, @misheriakov, @valik_mikhiienko і @trembowiecki 🤣 🤣 🤣 "

Фолловери не пройшли повз: "Давайте Саху показуйте!!!!😂😂😂😂", "❤️дуже подобаються ваші виступи😍", "Клас 🔥❤️", "Випуск дуже крутий 👏я давно так не сміялася😂".

Нагадаємо, Юрій Ткач перетворився на Могилевську і перетанцював навіть Яму

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Юрій Ткач з "Квартал 95" розсмішив "дуже серйозним" заняттям

Також портал "Знай.uа" писав, що Юрій Ткач з "Квартал 95" раптово змінив національність