Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша. Так, артистка дуже захопилася трендовою соціальною мережею TikTok, куди тепер все частіше викладає різні фото і відео.

Зірка здружилася з юними TikTok-блогерами з Top team house, записавши з хлопцями безліч кумедних роликів. Цього разу красуня вирішила влаштувати танці на тлі чорної стіни, примірявши довге шовкове плаття темно-синього кольору з глибоким декольте, доповнивши образ ніжним нюдовим макіяжем з акцентом на очах і масивним золотим намистом.

Наталя ритмічно рухалася під хіт Los del Rio "Macarena", поки блогери позади неї синхронно повторювали рухи. При цьому Могилевська поцікавилася у своєї аудиторії, як їх настрій.

@nataliya_mogilevskaya

Как настроение?🎀@top_team_housee #рек #рекомендации

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
♬ Macarena - Los Del Rio

"Як настрій?🎀"

Варто відзначити, що раніше Наталія Могилевська розповідала про свої найбільші страхи. Виявляється, співачка дуже боїться високих сходів через травму, отриману в дитинстві. Також з недавнього часу у знаменитості розвинулася акрофобія - боязнь висоти.