Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила серію знімків зі свіжої фотосесії, де приміряла абсолютно новий образ. Так, артистка, яка досить довгий час "носила" численні косички з її кліпу на україномовну пісню "Міріада" кардинально змінила імідж, поставши з довгим прямим волоссям.

Зірка приміряла облягаючу водолазку, широкі штани і пухнасту шубку, доповнивши образ нюдовим макіяжем, а також прозорими окулярами. При цьому красуня блиснула стрункою фігурою і запропонувала численним шанувальникам оцінити її оновлений стиль.

"Оціни образ від 1 до 5 🤪

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

выбирайгросу 1️⃣2️⃣3️⃣4️⃣5️⃣6️⃣7️⃣?)"

Фолловери не пройшли повз, коментуючи публікацію, проте їх думки розділилися: "як-ніби 10-ти річну дитину одягли в жінку)))"," а для чого рот відкривати ?😂 ", "без афрокос ! І на тому спасибі)", " на всі 100👏", " прикольний образ 🔥", " Всі образи безподобні!Обожнюю Вас!❤ 💋 ", "Як дівчинка ❤️".

Нагадаємо, розлучена Аліна Гросу зухвало висловилася про колишнього чоловіка

Як повідомляв портал Знай.uа, розлучена Гросу не справляється з величезними платежами

Також портал Знай.uа писав, що 50-річна Білик омолодилася настільки, що її сплутали з Гросу