Відомий український телеведучий і мандрівник, зірка шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров часто радує численну публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком.

Нещодавно знаменитість виставив неймовірно зворушливе відео, показавши всю красу України - від Карпат до Лемурійського рожевого озера. Так, шоумен повідомив шанувальникам радісну новину - вже 9 травня на телеканалі "1+1" відбудеться грандіозна прем'єра нового проекту "Мандруй Україною з Дмитром Комаровим".

Дмитро зізнався, що був вражений красою Батьківщини та її мальовничими пейзажами, а також видав, що саундреком до ролика стала пісня представників України на Євробаченні 2021 Go_A, веснянка "Шум".

"Ну що, друзі, грандіозна прем'єра мого нового тревел-шоу по Україні вже близько!
Проект "Мандруй Україною з Дмитром Комаровим" стартує на телеканалі 1+1 вже 9 травня!

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Не пропустіть!

Спеціально для вас ми зробили яскраву нарізку найкрасивіших місць України. Неймовірні куточки, фантастична природа і неземна краса. І це - тільки мала частина того, що ми зняли. Найкраще-попереду!

Саундтреком ролика стала пісня "ШУМ" гурту @go_a_band, яка зовсім скоро стане представником України на Євробаченні.

ШУМ - це веснянка, якій тисячі років. Колись такими піснями закликали природу прокинутися від зимового сну. Зараз веснянки продовжують жити в нашій культурі вже як частина фольклору і нагадування про наше коріння.

Це символічно для нашого проекту, в якому ми покажемо найколоритнішу, барвисту, справжню Україну, якою пишаємося..."

Нагадаємо, Дмитро Комаров мало не став "банкрутом" в Одесі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.uа" писав, що Комаров відверто зізнався, чому одружився на Кучеренко.