Користувач соціальної мережі Facebook звернувся за допомогою до людей, щоб ті допомогли розшифрувати записку покійного дідуся. Що про це відомо.

Повідомлення було опубліковано в приватній групі скорботною жінкою. Вона попросила про допомогу, і шукала людину, яка зможе це зробити.

Про це повідомив інформаційний портал The Sun.

Лист дідуся, фото: Facebook
Лист дідуся, фото: Facebook

Вона опублікувала фотографію записки, яку написав її покійний дідусь. І тепер жінка бажає дізнатися, що ж там написано, адже, текст дуже нерозбірливий. Букви наліплені один на одного.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Після того, як дівчина зробила публікацію в соціальній мережі Facebook c закликом про допомогу, вона отримала тисячі коментарів від учасників групи, які спробували пояснити, що там написано. І це сталося менш, ніж за добу.

Багато хто вважає, що там написано: "Час відпочивати, дідусь". Після цього читання листа здавалося ще більш зворушливим, ніж раніше.

Лист дідуся, фото: Facebook
Лист дідуся, фото: Facebook

"О, це змусило мене сильно плакати, мені так шкода. Безумовно виглядає так ніби там написано, що "майже час йти, дідусь" - пише інший користувач соціальної мережі Facebook під публікацією.

Коментарів була величезна кількість, і жінка явно винесла щось для себе в результаті.

Як вона відреагувала на таку величезну кількість коментарів - не повідомляється, але, навряд чи її це засмутило.

Нагадаємо, раніше У Львові син викинув літнього батька з вікна-лежав на землі і благав про допомогу

Як повідомляє портал "Знай.ua" У Дніпрі 4-річний малюк став жертвою москітної сітки-летів вниз з 8-го поверху

Також "Знай.ua" писав, що У Запоріжжі жінка повисла з балкона на 9 поверсі, базікала ногами і благала про допомогу-очевидці в жаху