Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість представила численним шанувальникам довгоочікувану новинку - 2 квітня світ побачив її альбом "Красиво", до якого увійшли сім композицій: "Это любовь", "Хороший парень", "Скандал", "Любовники", "Красиво", "Девочка", "Бегу".

Так, ще одним несподіваним бонусом від артистки став кліп на пісню "Красиво", який вона зняла, виконуючи трек на сцені разом з командою музикантів і танцюристів.

"Фішкою" нового ролика зірки можна з упевненістю назвати її яскраве вбрання - Тіна з'явилася перед камерою в спокусливій сукні-халаті помаранчевого кольору з глибоким декольте, яку приміряла на оголене тіло. Красуня блиснула пишними грудьми і стрункими ногами, ритмічно рухаючись а такт музиці.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Зведу тебе з розуму #красиво прем'єрою на @youtube."

Фолловери не пройшли повз, засипаючи Кароль компліментами: "десь там втрачає дар мови Дан❤️🔥", " серйозно? Вже звела з розуму 😍 цим альбомом🔥 🔥", " 'тепер все зводить мене з розуму🥵 😍'", " ваааау 😍 🔥 Тіна❤️🪐💫", "🔥🔥🔥🔥як же це круто!!".