Донька експрезидента України Віктора Ющенка 41-річна Віталіна віднедавна почала активно вести свою сторінку у соцмережі Інстаграм і ділитися яскравими моментами із життя.

Крім того, Віталіна Ющенко регулярно займається спортом і часто демонструє свою відмінну фізичну форму у соцмережі. Цього разу Віталіна з донькою Андріаною зняли відео, на якому виконують цікаву вправу - торкаючись долонями стіни, опускаються вниз, а тоді знову підіймаються вгору.

Віталіна Ющенко запропонувала своїм підписникам повторити за ними і переконатися, наскільки легко виконати цю вправу.

Віталіна Ющенко з донькою, instagram.com/vitalinayushchenko
Віталіна Ющенко з донькою, instagram.com/vitalinayushchenko

Віталіна Ющенко з донькою, instagram.com/vitalinayushchenko
Віталіна Ющенко з донькою, instagram.com/vitalinayushchenko

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"А спробуйте 🙌😉 #vitalina #andriana #yushchenkoteam #sport #gametime #lockdown", - написала Віталіна Ющенко в описі до відео. Віталіна Ющенко

У коментарях сама Віталіна зізналася, що це було досить складно: "Думала, що не вийде, але вдалося 😉🙌".

Раніше донька Віктора Ющенка опублікувала зворушливі кадри з донькою та домашнім кроликом з нагоди католицького Великодня:

"Сattolici Buona Pasqua 🐣🤍 Сatholic Happy Easter🐣🤍", - написала вона в описі до фотографій.

Нагадаємо, онука Ющенка Доменіка показала розкішний відпочинок на Мальдівах: "Рай на землі". Доменіка Ющенко показала, як відпочиває

Як повідомляв портал "Знай.ua", як виглядала онука Ющенка до зміни зовнішності: зовсім не гламурна левиця з пухкими губами. Доменіка Ющенко стала учасницею 11 сезону "Голосу країни"

Також "Знай.ua" писав, внучка Ющенка Доменіка покинула Україну після поразки на шоу "Голос країни". Світська левиця показала кадри з райського острова