Відомий український співак і чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян протягом всього декількох місяців вже відпочивав в Єгипті і на гірськолижному курорті "Буковель".

Щасливий батько досить часто радує шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 40 тисяч чоловік. Він ділиться результатами успішних ранкових пробіжок, ігор у волейбол, а також просто фотографіями з коханою. Фотографії з'являються і на сторінці в Facebook. Якщо до цього Арсен Мірзоян бігав напівмарафон - 21 кілометр.

Пост Арсена Мірзояна, instagram.com/arsen_mirzoian
Пост Арсена Мірзояна, instagram.com/arsen_mirzoian

То зараз він не тільки поділився результатами ранкової пробіжки, але і довів, як сильно любить свою дружину Тоню Матвієнко, так як відразу ж після пробіжки придбав їй морозива, адже вона захотіла.

"Кохана захотіла морозива і лицар помчав! Тоня Матвієнко. Доброго ранку!", - написав він у підписі до публікації.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Він зробив селфі з представницею Mcdonald's, яка в цей момент передавала йому десерт.

Нагадаємо, Арсен Мірзоян показав скільки змушений намотувати кілометрів щоранку: "Краще пішки"

Як повідомляв "Знай.ua", напівголий Арсен Мірзоян змусив киян тремтіти: "Як погодка?"

Знай.ua писав, Тоня Матвієнко показала, чим годує Арсена Мірзояна теща: за вуха не відірвати. На одному з кадрів можна побачити кавардак, який влаштували діти в кімнаті – маленькі хулігани розкидали іграшки.