Відома українська співачка і актриса Аліна Гросу любить ділитися з багатотисячною армією шанувальників різними фото і відео з життя в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать 450 тисяч людей.

Не так давно красуня випустила нову україномовну пісню "Міріада", яка відразу полюбилася шанувальникам. Так, співачка з радістю ділилася закуліссям зйомок кліпу на дану пісню.

Однак одне пікантне відео сильно полюбилося фанатам і розлетілося по різним паблікам Інстаграму. У ньому Гросу похвалилася шикарною фігурою танцюючи на камеру. Знаменитість одягла чорну сукню з відвертим декольте і чорними панчохами. Спокусливий образ артистка доповнила стрілками на очах і зачіскою з безлічі афро-кісок.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Аліна Гросу, Оля Цибульська, MARUV зізналися, як бунтували в шкільні роки: "воно ж могло не зажити". Українські знаменитості в програмі "Зоряний шлях", яку ведуть Даніель Салем і Альона Вінницька на каналі" Україна " розповіли, як фарбувалися і у що одягалися в юності.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Повзрослевшая Аліна Гросу нарвалася на критику фанатів: "дитина в костюмі жінки". Співачка попросила своїх фанатів оцінити її новий образ

Також «Знай.иа " писав, що Аліна Гросу в червоному повернулася до українців попою:"вибери кращу". Співачка поділилася кадрами з нової фотосесії, де постала в образі фатальної красуні.