Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook.

Нещодавно знаменитість виставила ніжний кадр зі своїм чоловіком, генеральним директором "Нового" каналу Володимиром Локотко, оголосивши про радісну новину - виявляється, 25 квітня подружжя відсвяткувало річницю весілля. Так, артистка показала романтичний сімейний знімок, де ласкаво притискалася до коханого, закривши очі.

Варто відзначити, що Володимир і Ольга разом виховують трьох дітей: Євдокію, Валерія, а також 15-річну Злату Мітчелл, доньку Фреймут від першого шлюбу з британцем Нілом.

"Сьогодні день нашого весілля🤍"

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, вітаючи зіркову пару: "Які гарні, ніжні,тендітні та найголовніше - окрилені любов'ю! Зі святом! 😍 🥰 ", "Тримайтеся міцно 🔥 🔥 щастя Вам❤️❤️", " вітаю Вас з річницею весілля!!!!💒💒💒💒", "Найщиріші вітання!❤ ️ ", "Щастя і благополуччя! Нехай вогник Вашого кохання ніколи не згасає! ❤ ️ ", "Щірі вітання!!!❤ ️ ❤️❤ ️ Кохання Вам на довгі роки!!!❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ ", "Дуже гарне фото", "Вітаю❤️".