Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала численних шанувальників новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила фото із зони відчуження Чорнобильської АЕС - 26 квітня 1986 року, рівно 35 років тому, сталося руйнування реактора четвертого енергоблоку Чорнобильської атомної електростанції, ця аварія досі розцінюється як найбільша у своєму роді за всю історію атомної енергетики.

Так, артистка вшанувала пам'ять загиблих під час ліквідації аварії рятувальників, а також нагадала про те, що тисячі місцевих жителів залишилися без дому і втратили близьких.

"Сьогодні печальний день(

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

35 років із моменту трагічних подій на Чорнобильській АЕС.

Аварії, яка призвела до однієї із найбільших техногенних та екологічних катастроф в історії людства.
Аварія перетворила територію довкола станції на зону відчуження.

Катастрофа позбавила домівок тисячі людей.

Трагедія забрала та покалічила людські невинні життя.

🙏🙏🙏"

Фолловери не пройшли повз, коментуючи публікацію Нікітюк: "Ця страшна трагедія стала випробуванням для всіх! Територія яка вважалась мертвою, квітне усіма барвами та заселяється тепер різноманітними видами фауни. Життя триває", "Чорнобиль- це спадщина радянської системи управління, брехні та приховування реальних фактів...", "Сумуємо і пам'ятаємо🙌❤️Виною всьому місцева влада.", "Так, покалічила. Це жах, який хочеться забути. Але якщо забути, то це може повторюватися.".