Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Знаменитість яка є однією з членів журі російської версії шоу "Маска", з'явилася перед камерою в несподіваному образі. Красуня приміряла білосніжну напівпрозору сукню і масивний вінок з квітів, а фішкою вбрання зірки стали "зрощені" густі брови.

Якраз завдяки бровам шанувальники відразу ж вгадали, кого пародіює Регіна - Тодоренко постала в образі культової мексиканської художниці Фріди Кало.

Красуня зізналася, що Фріда заворожує її своїми дотепністю і прямолінійністю, а тому вирішила видати кілька легендарних цитат художниці про її розбите серце, мистецтво і життя.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

""Я пила 🍷, щоб втопити свої проблеми, але вони навчилися плавати.»

Фріда Кало завжди була дотепна і прямолінійна у своїх висловлюваннях! Образ цієї жінки заворожує. Для тих, хто ще незнайомий з творчістю Фріди, залишу тут кілька цитат, а в Сторіз її приголомшливі картини!❤️

Цитати Фріди:

1. Найсмішніша річ у світі - це трагедія.

2. Я пила, щоб втопити свої проблеми, але вони навчилися плавати.

3. Немає нічого дорожче за сміх, з його допомогою можна відірватися від себе, стати невагомою.

4. Революція - це гармонія форми і кольору, все рухається і залишається на місці, підкоряючись одному закону: ім'я йому — життя.

5. Я пишу себе, тому що багато часу проводжу на самоті і знаю себе найкраще.

6. Мистецтво - аналог крові в соціальному організмі людства.

7. У моєму житті було дві катастрофи: зіткнення з поїздом і зустріч з Дієго. Найгіршою була зустріч з Дієго."

Раніше "Знай.ua" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі за допомогою пальців і ледь не оскандалилася