Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

Нещодавно знаменитість вирушила на відпочинок, вибравши райські Мальдіви, де заодно знімає кліп на пісню "Раздетая", насолоджуючись блакитною водою і теплим сонечком. Навіть по приїзду в Москву артистка вирішила не розслаблятися, показавши, як проходить її репетиція під свіжий хіт "Наполовину мой" в одному із залів.

Так, красуня приміряла зручні чорні кросівки і сірий облягаючий комбінезон з відкритою спиною і глибоким декольте. Зірка блиснула стрункою фігурою, над якою наполегливо працює, повернувшись до шанувальників спиною і розкинувши руки. При цьому довге каштанове волосся Кароліна зібрала наверх в недбалий пучок.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

instagram.com/anilorak

Варто відзначити, що Ані Лорак виставляла безліч пікантних фото в різних бікіні з відпочинку, демонструючи тіло, над яким наполегливо працює. А в останній вечір на Мальдівах виконавиця постала в розкішній шовковій сукні золотого кольору.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.