Стало відомо про те, що у Великобританії зламалися американські гірки, які були наповнені людьми. Людям довелося самостійно спускатися 65 метрів вниз.

Як виявилося, є ще один спосіб, який зробить катання на американських гірках більш страшним. У Великобританії практично на вершиті перестали працювати найвищі гірки в країні - Big One в Блекпулі.

Там в цей момент перебувало більше десяти чоловік. До них піднявся спеціально навчений співробітник парку атракціонів, і почав виводити людей звідти.

Відвідувачам довелося спускатися з висоти 65 метрів сходами.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

На щастя, ніхто не постраждав, і з усіма все добре. У мережі пізніше з'явився ролик, який зняв один з очевидців, який знаходився в цей момент на гірці.

У самому парку поки що не поспішають давати офіційних коментар щодо цього інциденту, мабуть, з'ясовують обставини.

Ймовірно, що емоції людей в цей момент зашкалювали, так як це може бути небезпечно для життя. Особливо, спускатися пішки з американської гірки, коли під тобою висота більше 60 метрів.

Нагадаємо, що раніше, парашутист і екстремал з Франції виконав Політ на реактивному ранці на 1800 метрів над містом Дубаї, що в ОАЕ. Політ на літальному засобі Jet Wing від компанії Jetman Dubai стартував на майданчику Skydive Dubai. Розробники ракетного Ранцю поставили собі за мету домогтися повністю автономних польотів вже в 2020 році.

Нагадаємо, у США випробували перший літаючий реактивний ранець.

Як повідомляв портал "Знай.ua", костюм Залізної людини став реальністю і вже побив світовий рекорд.

Також "Знай.uа" писав, пожежники в Дубаї літатимуть на джетпаках (відео).