Днями мережу ошелешила новина про те, що народний депутат Ілля Кива став кандидатом наук. Ця новина стала чи не найбільш обговорюваною в той день, і навіть публічні особистості не відмовилися від коментаря з цього приводу.

Коментарі під постом, фото: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот

Ось, наприклад, соліст групи "Антитіла" Тарас Тополя написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook пост. Чоловік залишив у своєму тексті величезну кількість помилок, і все для того, щоб висміяти це рішення.

Артист "підтримав" Іллю Ківу в стьобній формі, насправді усвідомлюючи весь масштаб неподобства.

Популярні новини зараз
Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Коментарі під постом, фото: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот

"Абсурд-безглуздість, нісенітниця, те, що суперечить здоровому глузду. Також незвичайний, нелогічний, дивний випадок або феномен, який не має сенсу, значення в розумінні людини і вважається протиріччям", "Мені здається, що zoom ще ніколи так не глючив", "Штош" - пишуть коментатори під постом.

Українська співачка Анжеліка Рудницька також вирішила висловитися з цього приводу.

"Ну що, лузери, Ківа став кандидатом наук. На запитання комісії повідомив, що відповість на це у своїй наступній науковій роботі. Дивно, чому нам, студентам і кандидатам у кандидати ніхто не говорив, що так можна)))" - пише дівчина у своїй публікації.

Всі члени комісії проголосували за, а науковим керівником народного депутата є доктор наук з державного управління Володимир Гурковський.

Письменник Макс Кідрук і зовсім задумався про те, що потрібно кидати йому аспірантуру, так як нічого хорошого не буде після такої новини. А у Львові викладач на знак протесту вирішив спалити свій диплом кандидата наук, і закликав колег приєднатися до цього флешмобу.

"Крок до "професорства", а то й до президентства.Не дай боже!!", "Потім не потрібно дивуватися, що рейтинг українських університетів у світі падає","13 "за", рівень української науки...цікаво, а який буде індекс цитування цієї наукової роботи", "Це просто сором,,, безглуздий нескінченний жах", "Україна - країна можливостей! Навіть для горил", "А як тепер соромно від усвідомлення, що я (і купа інших людей) в одному статусі з Ківою), "ще ніколи словосполучення йоб**ий сором" не було так до речi", "Зате який розкішний сюжет для хоррора", "Шкода, що у нас такі речі знецінені, що їх можна купити", "Досі пишаюся тим, що не довчився навіть до третього курсу" - продовжили користувачі в коментарях.

Коментарі під постом, фото: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот

Коментарі під постом, фото: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот

Нагадаємо, Яценюк потягне Ківу до суду за довгий язик: "Слухняна проамериканська шл**а"

Як повідомляв "Знай.ua", що напала під Харковом на автобус банда була на машині голови Нацкорпусу Дніпропетровщини, - ЗМІ

"Знай.ua" писав, " кров розстріляних під Харковом на ваших руках", — ОПЗЖ вимагає у Зеленського заборонити "Нацкорпус" і " Азов"