Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

А нещодавно мама харизматичного молдавського виконавця Дана Балана, з яким Тіні вже не перший рік приписують роман, показала яскраве відео, виступаючи на сцені разом з дитячим колективом.

Так, 63-річна Людмила Балан виконала пісню дуетом разом з юною зіркою Лаурою Дарі, примірявши яскраво-червоне міні-плаття в білий горошок, засвітивши при цьому стрункі ноги. Знаменитість ритмічно рухалася під веселу музику серед золотих кульок, зворушливо подякувавши всім за свято.

"Stele în oglindă"

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Скоро на телеканалі GURINEL TV!!!
Студія "Музичні краплі" представляє "Stele în oglindă"!!!

Автор - Юлія Санду.
Мені було дуже приємно побачити себе у відображенні маленької зірки - Лаури Дарі !!!

Вона дуже хотіла, щоб ми разом виконали пісню "Dor de noi", написану Дариною Раду і Клаудією Партоле.

Всім спасибі за свято !!! ❤️

Фолловери не пройшли повз: "Здоров'я Вам і вашим близьким.Решту можна купити.", "😍Як класно заспівали разом🔥❤️ красуні🥰"," Прекрасна, найкраща😍 😍 😍 😍"," дуже сильно красива😍"," яка Людмила божественна!Красуня!❤️❤️❤️🔥🔥🔥".