Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість представила численним шанувальникам довгоочікувану новинку - 2 квітня світ побачив її альбом "Красиво", до якого увійшли сім композицій: "Это любовь", "Хороший парень", "Скандал", "Любовники", "Красиво", "Девочка", "Бегу".

Так, ще одним несподіваним бонусом від артистки став live-концерт Тіни на YouTube, в якому виконавиця представила всі пісні зі свіжого альбому. Красуня змінила відразу кілька спокусливих образів, приміряючи пікантні комбінезони з вирізами і глибоким декольте, облягаючі вечірні сукні, в тому числі срібну з відкритими плечима і яскраво-помаранчеве плаття-халат.

"Це любов нас зв'язала
Це музика нас об'єднала
Це пристрасть нас куражить

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Дивіться на @youtube, просто зараз, мій довгоочікуваний вам подарунок.

Насолоджуйтесь живим концертом, де б ви не були .
Увечері, о 18:00 , зустрінемося в прямому ефірі Instagram, подивимося шоу разом і поспілкуємося про те, про се !"

""Сім вражаючих перформансів, сім нових пісень, п'ять яскравих образів.

Прийшов час красивих реалізацій», - каже Тіна Кароль"

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату