Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Зовсім скоро вийде довгоочікуваний для багатьох українців другий сезон проекту "Холостячка", проте особистість головної героїні поки зберігається за сімома замками. Шанувальникам шоу залишається лише гадати на різних фан-акаунтах, хто буде шукати свою любов, а поки фанати пропонують свою версії зіркових холостячок: Лесю Нікітюк, Славу Камінську, Злату Огнєвіч, Дарину Петрожицьку.

Деякі навіть припустили, що "Холостячкою" може бути і Тіна Кароль - чоловік співачки Євген Огір помер 28 квітня 2003 року від раку шлунка, з того часу артистка приховує особисте життя. Також зірці вже не перший рік приписують роман з молдавським виконавцем Даном Баланом.

"Хотіли б бачити Тіну?
ВІДЗНАЧАЙТЕ ТІНУ‼️‼️‼️

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

@tina_karol"

Фолловери не пройшли повз, проте їх думки розділилися: "Їй це не потрібно!", "Леся Нікітюк", "Ні", "Так❤️", " Ні. Не принижуйте її . Тіна - найкраща !!!!", "Вона не настільки дурна, щоб йти на Холостячку😄❣", "Я її поважаю , але ні !!!! Вона ж була заміжня,", "У неї Балан взагалі-то".

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату