Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша. Так, артистка дуже захопилася трендовою соціальною мережею TikTok, куди тепер все частіше викладає різні фото і відео.

Наталя поділилася кумедним роликом з виконавцем Іваном NAVI, разом позуючи на зйомках шоу "МастерШеф". Красуня приміряла шкіряну спідницю і напівпрозору блузку, нібито "відшиваючи" закоханого в неї 28-річного Івана, повідомляючи, що хлопець "не в її смаку" і навіть кидаючи колезі оливки в обличчя. В кінці відео зірці все ж вдалося розтопити серце Могилевської і та дозволяє співакові поцілувати себе в щічку.

@nataliya_mogilevskaya

@ivan_naviofficial ну может быть чуть-чуть 🙃

♬ оригинальный звук - 🌈Eva Miller🦄

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Примітно, що Іван NAVI, як і Наталія Могилевська - близький друг покійного вокаліста групи "Скрябін" Андрія Кузьменка. Так, Кузьма помітив юного виконавця ще в 2015 році під час участі в шоу "Співай, як зірка" і запропонував хлопцеві його псевдонім: "NAVI" - це "IVAN" навпаки.

"@ivan_naviofficial ну може бути трохи 🙃"

tiktok.com/@nataliya_mogilevskaya

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".