Не так давно стало відомо про те, що колишній шоумен Олександр Скічко став новим головою Черкаської обласної державної адміністрації. Зараз він вирішив розповісти про свою нову посаду.

Інтерв'ю у свого колишнього підлеглого взяв телеканал " Україна" для програми "Зірковий шлях", ведучим якої він був кілька років.

Там Олександр Скічко розповів про те, як справляється з новою роллю, про сім'ю, а також про плани на майбутнє. Не забув згадати колишній ведучий і про своє минуле місце роботи, а саме - шоу-бізнес.

Скічко і Зеленський, фото: president.gov.ua
Скічко і Зеленський, фото: president.gov.ua

Кореспондент запитала у Олександра, чи не сумує він за тією атмосферою, за телебаченням і заходами.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Чи бувають у тебе моменти, коли ти думаєш: "Хорошим же ведучим був. Нормальні гроші отримував, зіркою був. Навіщо воно Мені все?" - запитала інтерв'юер.

Олександр Скічко, фото ELLE MAN
Олександр Скічко, фото ELLE MAN

"Безумовно, бувають моменти, коли складно. Бувають моменти, коли хотілося б не робити десять нікому не потрібних кроків, щоб досягти результату" - відповів голова Черкаської ОДА.

Також, він сказав, що сумує за позитивом, який був на минулому місці роботи. Але при цьому, як зазначає Олександр, іншим він не став. Просто змінилися обов'язки і відповідальність.

Нагадаємо, що до Верховної Ради чоловік подався ще в 2019 році, практично відразу після перемоги Володимира Зеленського на виборах президента.

До цього він був одним з найуспішніших в країні ведучим, і навіть вів пісенний конкурс "Євробачення - 2017", який тоді проходив у Києві.

Нагадаємо, Зеленський віддав шоумену Скічко Черкащину - з ведучого "Євробачення" в главу області

Як повідомляв "Знай.ua", призначений Зеленським Скічко осоромився - у мережі спливло відео з трусами

"Знай.ua" писав, Зеленський терміново звернувся до українців через загибель героїв: "Сили ворога в рази більше"