Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram, радуючи численних шанувальників свіжими постами з творчого та особистого життя.

Нещодавно 51-річна знаменитість стала героїнею шоу "Мій секрет" на телеканалі "СТБ", ведучою якого є Маша Єфросиніна. Так, артистка видала кілька особистих таємниць, вражаючи історіями з життя не тільки зіркову колегу, а й безліч українців.

Зірка зізналася, що не завжди приділяла належну увагу старшому синові, 21-річному Глібу Оверчуку, який з'явився у Ірини в шлюбі з Андрієм Оверчуком. Хлопець навіть через роки згадує один з найсумніших моментів свого життя, коли зіркова мама відмовлялася піти з хлопчиком в зоопарк через велику кількість людей в черзі.

Гліба сильно засмучували папараці, в об'єктив яких той періодично потрапляв, а також глузування однокласників, які вважали Оверчука "золотою дитиною". Сам же хлопець в інтерв'ю зазначив, що не потребує розкішних матеріальних речей і навіть заробляє самостійно.

син Ірини Білик Гліб Оверчук і невістка Аліса, скріншот youtube

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Таке бажання в дитинстві було - потрапити з нею зоопарк.

Якось я їхав на машині, і бачу що, ось, зоопарк... Багато людей, багато дітей, солодка вата... Ну, не сьогодні, неділя, вихідний день... Я думаю, добре, один день можна почекати...

Бабуся зголосилася добровольцем, щоб мене туди відвезти і ми чудово провели час..."

Ірина Білик, скріншот YouTube