Вагітна дружина відомого співака і народного артиста України Віктора Павліка Катерина Репяхова активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 70 тисяч людей.

Цього разу дівчина опублікувала нове фото і повідомила, що їй дуже подобається бути незалежною у всіх сенсах.

На опублікованому фото можна побачити Катерину Реп'яхову, яка вирішила розслабитися на стільці. Дівчина одягнена в легкий светрик з принтом у вигляді ромбів і сіру плісировану спідницю, які відмінно маскують її вагітний животик.

"Як здорово бути незалежною❤️ у всіх сенсах)",- написала дівчина.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Ну це ше на пару тижнів....а потім ні кави гарячої випити, ні поїсти, ні в туалет спокійно сходити ...😅 Жартую звичайно🤗 Розумію про що ви і повністю розділяю ваші відчуття🙌🏻", "Згідна на всі 100%...Для жінки дуже важливо бути реалізованою та незалежною 🙌 як чудово що в наш час цього легше досягти ❤️", " Та це взагалі особливе задоволення, коли ти відчуваєш себе незалежною... Я як мама на другому терміні Декрету, довела собі, та й усім, що і сидячи вдома можна знайти свою справу, добре заробляти і дозволяти собі те, що хочеться😎 😉 👌", "красуня❤️", "це точно🔥але думаю в декреті теж буде час на себе! Головне підтримка, і розуміння близьких - допомога) я поєдную декрет - роботу онлайн, і відчуваю себе прекрасно! Адже можу жити в задоволення🙂", " дуже красиво, і дитя народиться дуже красиве від бога насущного ,і від любові.Миру вам", - писали в коментарях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Вагітна дружина Віктора Павлика Репяхова перед пологами побігла до мосту: "емоції закінчилися..."

Як повідомляє портал «Знай.иа» Вагітна Репяхова показала, чим її годує Віктор Павлік: чоловік " на п'ятірочку"

Також «Знай.иа " писав, що Вагітна дружина Віктора Павлика нарвалася на разьяренних матусь: "виставила напоказ!"