Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Нещодавно чоловік знаменитості, співак Влад Топалов, виставив зворушливе відео з їхнім сином Мішею, тримаючи хлопчика на руках. Так, артист вирішив розповісти про покарання дітей, адже вони з Регіною багато часу приділяють вихованню малюка і його розвитку.

Влад зазначив, що зіркові батьки ніколи не піднімають руку на сина, цитуючи культову шверську письменницю Астрід Ліндгрен. Чоловік був зворушений повчальною історією про дружину пастора, яка ніколи не била свою дитину, але через його витівки все-таки вирішила покарати сина різками.

"Одного разу я зустріла дружину пастора, яка розповіла, що коли вона була молода і народила першу дитину, вона не вірила в побої, хоча покарання дітей різками було тоді дуже поширеним.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Але один раз, коли синові було 4 або 5 років, він створив таку витівку, що дружина пастора вирішила, незважаючи на свої принципи, всипати синові різками – вперше в житті. Вона сказала синові, щоб він пішов у двір і сам знайшов для себе прут.

Хлопчика довго не було, а коли він повернувся, обличчя його було мокрим від сліз. Він сказав: "Мамо, я не знайшов прут, але знайшов камінь, яким ти можеш в мене кинути".

У цей момент мати раптово зрозуміла, як виглядала ситуація з точки зору дитини: якщо моя мама хоче зробити мені боляче, то немає ніякої різниці, як вона це зробить, вона може з таким же успіхом зробити це каменем. Мама посадила сина до себе на коліна, і вони разом поплакали. Вона поклала камінь на кухонну полицю як нагадування, що насильство - це не вихід.»

© Астрід Ліндгрен

Коментарі зайві..... 🤷🏻‍♂️♥️"