Великдень вже незабаром, тож час братися за пензлі та фарби і створювати креативні писанки, крашананки, крапанки-шкрябанки.

Наповнювати оселю ароматами пасок, а душу – творчістю. Якщо тобі від 6 до 14 років, Міжнародний Арт Ліцей ім. Сальвадора Далі запрошує взяти участь у конкурсі на дизайнерську писанку!

Арт Ліцей ім. Сальвадора Далі
Міжнародний Арт Ліцей ім. Сальвадора Далі

"Дизайн - основа нашого життя і він у всьому. Саме цьому Міжнародний Арт Ліцей ім. Сальвадора Далі навчає ліцеїстів. Але дизайнери не тільки прикрашають! Цінність дизайну в тому, що він робить життя зручним, систематизує простір та підпорядковує йому усі предмети побуту. Створює комфорт та затишок, наповнює наше життя красою. Великодні вихідні - найкращий час для дизайну, тож починай прямо зараз!", – закликає керівниця Міжнародного Арт Ліцею ім. Сальвадора Далі Лариса Чабак.

Арт Ліцей ім. Сальвадора Далі
Міжнародний Арт Ліцей ім. Сальвадора Далі

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Фантазуй >>> Створюй >>> Фотографуй та розміщуй сторіз в Інстаграмі з відміткою @dali_garden_school. Дизайнерські великодні кошики, писанки та пасочки побачать усі. Автори найкреативніших робіт отримають дизайнерські подарунки:

  • курс з Digital-ілюстрації рівня Basic;
  • участь у майстер-клас всесвітнього відомого аквареліста Марко Сассу;
  • дизайнерський мерч

Арт Ліцей ім. Сальвадора Далі
Міжнародний Арт Ліцей ім. Сальвадора Далі

Конкурс триває до 2 травня.