Відомий український ведучий Слава Дьомін запросив українську артистку Тіну Кароль на побачення, щоб задати 29 питань, які цікавлять всю країну.

На сторінці чоловіка в соціальній мережі Instagram з'явилася спільна фотографія з дівчиною. Варто відзначити, що у Тіни в руках подарунок від Радіо Люкс ФМ, а також букет жовтих квітів. Співачка прилягла на плече до чоловіка і знімок відразу відправився в стрічку Instagram.

За 15 хвилин ролика вони встигли поговорити практично про все: і про сина, і про охайних чоловіків і про алергію.

«Задавати @tina_karol 29 питань від Люкс ФМ✅ Як Тіна співає під фонограму🎤 На якому місці у відносинах інтим💋 На що алергія🤧 Про те, що не часто готує своїм гостям🍳 Про найбільшому фан-клубі в Україні✨ Про тролінгу сина👦 Про найсмішнішої жарті про себе🗣 І не було жодного питання про Д... Б...😉 Думаю, отже все зрозуміло " - сказано в підписі до публікації.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Відповідаючи на питання про с*кс, Тіна каже, що інтимна близькість не є основоположником у відносинах. В людях, перше на що звертає увагу - охайність. Це і взуття, і руки, і все.

Про що ще ексклюзивно розповіла співачка, можна подивитися в новому ролику, який вже на You Tube каналі «ЛЮКС ФМ».

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю