Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала численних шанувальників новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила яскраву серію фото, примірявши стильний костюм чорного кольору, що складається з топа на блискавці з золотими намистинами і відкритими плечима, а також облягаючих лосин.

Так, артистка позувала на тлі запаморочливого виду на Київ, стоячи на терасі і доповнивши елегантний образ ніжним нюдовим макіяжем, а також маленькою сумочкою. Зірка посміхалася на камеру і блиснула стрункою фігурою, пожартувавши, що завжди знаходиться на висоті.

"Леся Іванівна.. "завжди на висоті"😎"

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Фолловери почали коментувати публікацію Нікітюк, засипаючи ведучу компліментами: "вище тільки небо☝ 🏻", "супер красуня богиня 😍😍😍😍👍 👍", "❤️❤️❤️ Привіт красуня ти клас виглядиш супер"," 🔥Лесю, як завжди❤️ нашу маму і тут, і там показують😍", " Леся, ви крута!❤ ️ 👏 🔥 😍 ", "Така гарна😍❤️", " 👏 🔥 так,ви завжди шикарно виглядаєте! Взагалі у нас в Україні найкрасивіші жінки живуть, тому не дивно!☺ ️ ️ ", "Яка красуня, ця дівчинка Леся Іванівна😅 😍".